N-VA schenkt helft zitpenningen aan Music for Life

Op 16 december 2016
De Warmste Week

N-VA Brecht schenkt de helft van de zitpenningen deze maand weg aan de goede doelen van Music for Life (van Studio Brussel). Liefst 900 €  gaat op die manier naar de ondersteuning van hulphonden (vzw Canisha), kindjes met een beperking (vzw Villa Clementina) en kindjes met brandwonden (vzw Pinochio). Dat zijn de goede doelen van rolstoelatlete Marieke “Wielemie” Vervoort die zelf haar hulphond “Zenn” via de vzw bekwam.

 

 

Lokale N-VA-partijvoorzitter Bruno Bellens: “Onze N-VA-ploeg is bijzonder sociaal geëngageerd en voegt hiermee de daad bij het woord. Deze actie reflecteert onze politieke overtuiging die erop gericht is om onze welvaart en welzijn te verhogen.” De partij heeft de traditie om goede doelen acties op touw te zetten. Op de paasmarkt werd nog volop ingezameld voor Think Pink, ten bate van onderzoek naar borstkanker.

 

N-VA is in Brecht de grootste oppositiepartij en telt 13 mandatarissen. Met de actie doen ze zelf rechtstreeks hun duit in het zakje voor verschillende goede doelen. Bovendien hopen ze dat hun daad de Brechtenaar inspireert om ook hun steentje bij te dragen. Fractieleidster Eline Peeters vat het mooi samen: “De beschaving van een samenleving is te meten aan de manier waarop we zorg dragen voor onder andere mensen met een beperking.”

 

De actie kadert in de “warmste week”, een jaarlijkse goede doelen actie van Studio Brussel. Daarmee wordt in de week voor Kerst massaal ingezameld voor verenigingen die zich inzetten voor het algemene belang. Wie ook zijn duit in het zakje wil doen vindt alle info op De Warmste Week. Bijdragen kunnen ten bate van specifieke goede doelen geschonken worden. 

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is