Sven Deckers en Eline Peeters trekken de lijst voor 14/10

Op 24 oktober 2017
Sven Deckers en Eline Peeters

Tijdens de jaarlijkse praatavond op vrijdag 20 oktober, die in het teken stond van mobiliteit, nam N-VA Brecht de opportuniteit om al een tipje van de sluier te lichten  met het oog op de gemeenteraadsverkiezingen van 2018.

De Brechtse kar zal getrokken worden door het duo Sven Deckers, 46 jaar, gehuwd zelfstandig ondernemer in de transportsector en vader van 1 zoon. En Eline Peeters, met haar 25 lentes toch al politiek zwaargewicht en medewerker van Antwerps schepen van Mobiliteit, Koen Kennis.

Sven Deckers: “Onze gemeente heeft de voorbije jaren amper vooruitgang gekend. En de stem van de burger wordt door het huidige bestuur niet naar waarde geschat. Daar willen we verandering in brengen. Hier zijn we al enige tijd geleden mee van start gegaan; 
De voorbije maanden heeft N-VA via enquêtes, intensieve gesprekken met de lokale bedrijven en het verenigingen leven de pijnpunten en frustraties blootgelegd.”

Sven en Eline werden, met de unanieme steun van het partijbestuur, naar voor geschoven om, in dienst van de inwoners Brecht, Sint-Job, Sint-Lenaarts en Overbroek,  het hoofd te bieden aan het huidige bestuur.

Eline Peeters: “De bezorgdheden van onze buren worden de speerpunt van de campagne. Onze ambitie, en deze van heel N-VA Brecht, is om deze prachtige gemeente terug te laten floreren. En hiervoor is verandering over heel de lijn nodig!”

Voor N-VA Brecht is hiermee het startschot gegeven van een doortastende campagne met als doel een welvarende toekomst envooruitgang voor Brecht.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is